Hoe zorg je voor verbinding in een tijd van polarisatie?

Tijdens De Staat van Leiderschap – het hybride leiderschap evenement – duiken we met diverse leiders in dit vraagstuk. Laat je inspireren en meld je aan voor de talkshow op 7 november 2023!

Intro sectie

Over De Staat van Leiderschap

Hoe staat het met het leiderschap in Nederland? Dat is de vraag waar wij ons ieder jaar over buigen met het evenement – zoals de naam het al zegt – De Staat van Leiderschap. De Staat van Leiderschap steekt een peilstok in de wereld van nu en duikt in diverse vraagstukken rondom leiderschap.

De Staat van Leiderschap wil de leiders van vandaag inspireren. Door het delen van trends en inzichten in leiderschap kunnen we verbinding creëren, maar ook belangrijke vraagstukken rondom leiderschap bespreekbaar maken.

Deze derde editie draait om de vraag: hoe zorg je als leider voor verbinding in een tijd van polarisatie? In de maatschappij nemen sociale en politieke spanningen steeds verder toe, terwijl de bereidheid om naar elkaar te luisteren lijkt af te nemen. Hoe kan je verschillen juist omarmen en verbinding creëren? Laat je inspireren en meld je nu gratis aan voor De Staat van Leiderschap.

Gratis aanmelden >

Talkshow De Staat van Leiderschap 2023

  • Dinsdag 7 november
  • Van 15.30 tot 16.30 uur
  • Gratis toegang
  • Driebergen of livestream

Programma

Ook in deze derde editie duiken we onder leiding van Patrick Nederkoorn met diverse toonaangevende leiders in vraagstukken rondom leiderschap. Wij schuwen de discussie niet en willen vooral met leiders in gesprek hoe zij tot bepaalde keuzes komen.

Binnenkort maken wij meer bekend over het programma en de sprekers die te gast zullen zijn tijdens deze editie. Volg onze Instagram of LinkedIn pagina om op de hoogte te blijven over deze nieuwe editie van De Staat van Leiderschap op dinsdag 7 november 2023.

Over De Staat van Leiderschap

De Staat van Leiderschap is een meerjarige samenwerking van trainingsinstituut de Baak en ondernemersvereniging VNO-NCW. Met dit initiatief willen we de leiders van vandaag inspireren en belangrijke onderwerpen bespreekbaar maken. Tijdens de talkshow duiken we met zowel leiders als wetenschappers in relevante vraagstukken rondom leiderschap.

In de editie van 2022 spraken wij met diverse leiders over de dilemma's zij tegenkomen in hun rol als leider. Binnen de organisatie, maar ook daarbuiten. Leiders die bijzondere uitdagingen kennen door de kritiek op hun organisatie, milieu-uitdagingen, ontwikkelingen in de markt of in de samenleving. Wil je de editie van vorig jaar terugkijken?

Bekijk vorige edities >

talkshow2021

In het theater of via de livestream

De Staat van Leiderschap wordt uitgezonden vanuit het Theater Maitland op Landgoed de Horst in Driebergen. Het bosrijke landgoed is een van de leerlocaties van de Baak. Bekijk jij de Talkshow digitaal via de livestream of ben je er live bij in het theater? Geef je voorkeur aan tijdens het aanmelden.

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in het theater. Digitaal bijwonen is altijd mogelijk.

Op de hoogte blijven?

Ga zelf ook in gesprek met andere leiders en ontvang het laatste nieuws over De Staat van Leiderschap. Word lid van De Staat van Leiderschap LinkedIn Community. Het online netwerk waar wij samen met jou en andere leiders duiken in uitdagingen en vraagstukken rondom leiderschap anno nu. Meld je hier aan.

Scroll up